Skip to main content Skip to search

O Nama

O Nama

Smart Investment Group doo je domaća kompanija sa sedištem u Beogradu, koja se uspešno na tržištu Srbije i Evropske Unije bavi pružanjem ICT usluga iz sopstvenog programa, zastupanjem stranih kompanija, uvozom, distribucijom, logistikom, odžavanjem i prodajom opreme.

Naš cilj

Naš cilj je da korisnicima naših usluga obezbedimo adekvatnu, kvalitetnu i pouzdanu ICT infrastrukturu kao jedan od preduslova efikasnog i uspešnog poslovanja.

Efikasnost našeg rada i organizacije pretvaramo u uspešnost naših klijenata, o čemu posebno govore naše aktivnosti u oblasti finansijskog sektora. U nekoliko vodećih banaka u Srbiji otklanjamo svaki kvar na ICT infrastrukturi u roku od 4 sata, svih 365 dana u godini neprekidno. Taj podatak posebno dobija na težini ako se ima u vidu da je reč o 1000 servera, 8000 radnih stanica, 2.500 štampača i 800 komunikacionih uređaja.

Naše vrednosti

Verujemo da se izgradnja vrhunske kompanije zasniva na ljudima koji je čine. Oni su u centru svega što radimo. Investiramo resurse i energiju u razvoj kompemetncija i stručnosti, a naročito u motivaciju za put ka uspehu.

Mi smo sa svojim klijentima u dugoročnom odnosu i vrednujemo fer i kvalitetne profesionalne odnose iznad svega ostalog.

Naš pristup

Projekte završavamo na vreme i kvalitetno – uvek smo na raspolaganju da pružimo obećano, šta god da je potrebno. Naš stav prema poslu se odlikuje entuzijazmom i proaktivnim pristupom.

Kvalitet ne smatramo konstantom, već konstantno stremimo ka usavršavanju naših usluga.