Skip to main content Skip to search

Usluge

Usluge

Vladamo svim savremenim ICT tehnologijama, od isporuke, instalacije, servisiranja i održavanja servera, storage, radnih stanica, notebook-ova, štampača preko projektovanja i izvođenja računarskih mreža i infrastrukture, do implementacije virtuelnih serverskih sistema. Radimo sa opremom i na platformama kao što su Dell, IBM, HP, Cisco, Microsoft, različita Linux okruženja, Lexmark, Olivetti, Vmware… U svakom od ovih segmenata imamo kvalitetne i respektabilne reference. Naša dežurna služba i Help Desk su vam dostupni 24 časa 365 dana u godini na celoj teritoriju Srbije.

Sistem integracija u obasti ICT-a

Nudimo Vam celovit portfolio usluga IT integracije – od konsultacija i savetovanja, preko identifikacije i karakterizacije poslovnih potreba, sve do dizajna i implementacije rešenja. Fokus našeg rada je uvek na Vašim potrebama, a cilj je uspeh kroz pozitivan ishod.

DETALJNIJE
Pružanje ICT usluga

Naš tim donosi svoje znanje, veštine i iskustvo stečeno na mnogim uspešnim projektima. Svaki put ćemo saslušati Vaše potrebe i raditi sa Vama na tome da osmislimo i isporučimo najbolja rešenja.

DETALJNIJE
Pružanje SLA usluga i Call Centar

SLA – Service Level Agreement predstavlja ugovor između korisnika i kompanije koja pruža određene usluge, kojim se preciziraju uslovi kvaliteta, dostupnosti i blagovremenosti. Koristi se kako bi se jasno definisala očekivanja i odgovornosti.

DETALJNIJE

24 / 7 / 365

Tehničko osoblje, 15 tehničara lociranih u Beogradu i 62 tehničara na lokacijama u Srbiji...

icon_server

20

Servera

icon_w_station

20

Radnih stanica

icon_print

20

Štampača

icon_komunikacija

20

Komunikacionih uređaja